GiOTTO to delikatny krem zamknięty w chrupiącej, waflowej kuleczce otoczonej kruszonymi orzechami.
Delikatny krem zamknięty w chrupiącej, waflowej kuleczce otoczonej kruszonymi orzechami.
SKŁADNIKI: ORZECHY LASKOWE (37%), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), cukier, mąka PSZENNA, MLEKO odtłuszczone w proszku (7%), SERWATKA w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (SOJA), sól, wanilina, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ŚREDNIA WARTOŚĆ ODŻYWCZA | 100 g | |
---|---|---|
Wartość energetyczna | (kJ/kcal) | 2625/632 |
Tłuszcz | (g) | 48,0 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | (g) | 14,2 |
Węglowodany | (g) | 38,4 |
w tym cukry | (g) | 32,3 |
Białko | (g) | 10,1 |
Sól | (g) | 0,305 |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal)
154,8 g